Cest Bon Wijk bij Duurstede

C'est Bon Wijk bij Duurstede! Voor al uw Kerstpakkettengevuld met de allerlekkerste vers gebrande noten, delicatessen, wijn en bonbons.

Op 3 juli 2015 opende John van Hoorn de elfde C'est Bon Winkel in Wijk bij Duurstede. Als zeer energieke ondernemer wilde John niet meer op kantoor werken maar onder de mensen en een gastheer zijn.

En John heeft de beste keuze gemaakt! Hij voelt zich als een vis in het water en is in zijn C'est Bon Winkel op en top gastheer! Samen met zijn team zorgt hij dagelijks voor een zeer gastvrij welkom in de winkel.

John zijn inzet, lef en enthousiastme bracht zijn C'est Bon Winkel in Wijk bij Duurstede begin 2016 tot de 2e plaats van de Beste Noten Speciaalzaken van Nederland! Wat een topprestatie!!

2e plaats Beste Notenspeciaalzaak van Nederland 2016

Dagelijks voorziet John zijn klanten van onder andere vers gebrande noten, leuke cadeau's, heerlijke koffie of een lekkere bonbon.

Het assortiment in de winkel wordt dagelijks aangepast, altijd is er wel een nieuwe notenmix, een aparte fles wijn, of een andere noviteit waarmee John de klanten steeds verrast. Dat is de kracht van C'est Bon Wijk bij Duurstede!

Kom eens langs en bezoek de mooie C'est Bon Winkel van John in het toeristische stadje Wijk bij Duurstede aan de Lek. 

O ja, bent u nieuwsgierig geworden? Wenst u informatie over een bepaald product of de leveringstijden?C'est Bon winkel Wijk bij Duurstede

Contactgegevens:

Veldpoortstraat 9
3961 BK Wijk bij Duurstede 

Winkel open: Dinsdag tm vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur.
Koopavond: vrijdag tot 19:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Alle Koopzondagen

Tel: 0343-447832
Email: desiree@cestbonwijkbijduurstede.nlBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Mandje Dikbier

Copyright © Ventura Connect Group BV 2019

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Kado-kerst-feestpakketten